2721083700 6987234032 Ι. Παλαιολόγου 49, Καλαμάτα grigorisanastasopouloss@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
Τα Προϊόντα μας
Anastasopoulos Patisserie | Ζαχαροπλαστείο Καλαμάτα 


Στο ζαχαροπλαστείο μας “Anastasopoulos Patisserie” το οποίο βρίσκεται στην Καλαμάτα, δημιουργούμε για εσάς τις καλύτερες γλυκές προτάσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας και σε κάθε ξεχωριστή στιγμή σας.

Καθημερινά, σε εμάς μπορείτε να βρείτε εκλεκτά γλυκά φτιαγμένα από ποιοτικές πρώτες ύλες. Απολαυστικά γλυκά, μοναδικές τούρτες, εξαιρετικά σιροπιαστά και άλλες ιδιαίτερες γλυκές δημιουργίες που σας περιμένουν για να τις δοκιμάσετε.

Η αγάπη μας για την τέχνη της ζαχαροπλαστικής απελευθερώνει την φαντασία μας και τα αποτελέσματα μπορούν σίγουρα να ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΤΟΥΡΤΕΣ
Χρησιμοποιώντας τα πιό αγνά υλικά και φρέσκα φρούτα, δημιουργούμε μία μεγάλη ποικιλία γεύσεων από τούρτες για να συνοδεύσετε γλυκά τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας. Εκτός από τις απλές τούρτες, αναλαμβάνουμε τούρτες για γενέθλια και γάμους.
 
   
 
  ΑΤΟΜΙΚΑ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ
Φρεσκότατες πάστες, ατομικά και οικογενειακά γλυκά, σε διάφορες γεύσεις, που σίγουρα μπορούν να ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. Δημιουργούμε διάφορες γεύσεις ώστε να καλύψουμε όλες τις ορέξεις. Εκτός από τις κλασικές γεύσεις, δημιουργούμε συνεχώς καινούριες προτάσεις με βάση τη σοκολάτα, την κρέμα και φρούτα της εποχής.
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ
Η υψηλή ζαχαροπλαστική προσφέρεται σε μικρές μερίδες που είναι ιδανικές για κέρασμα, αλλά και για την καθημερινή επιθυμία όλων για γλυκό. Αμυγδαλωτά, διπλωτά, κοκάκια και πολλά ακόμα γλυκά κεράσματα για κάθε γιορτή αλλά και για τις χαρές σας.
 
   
 
ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ
Γαλακτομπούρεκο, κανταΐφι, μπακλαβάς και πολλά ακόμα σιροπιαστά γλυκά φτιαγμένα με πολύ αγάπη και μεράκι. Οι παραδοσιακές συνταγές, η σωστή προετοιμασία, το σωστό ψήσιμο και το καλό σιρόπιασμα είναι τα στάδια που τα κάνουν μοναδικά και λαχταριστά.
 
   
ΕΠΟΧΙΑΚΑ
Λαχταριστοί κουραμπιέδες, μελομακάρονα, δίπλες, σοκολατένια αυγά, τούρτες σε σχήμα καρδιά και πολλά ακόμα γλυκά για τις αντίστοιχες γιορτές. Δημιουργούμε λαχταριστά γλυκά για Χριστούγεννα, Πάσχα, Αγίου Βαλεντίνου και για κάθε γιορτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με οδηγό την αγάπη μας για αυτό που κάνουμε, καταφέρνουμε να εξελισσόμαστε παραμένοντας όμως σταθεροί στην ποιότητα και στον σεβασμό απέναντι στη δουλειά μας και απέναντι σε όλους εσάς που εμπιστεύεστε και στηρίζετε το ζαχαροπλαστείο μας.
 
 
 
 
 
 
 
Σας περιμένουμε με χαρά

στο ζαχαροπλαστείο μας “Anastasopoulos Patisserie” να σας εξυπηρετήσουμε και να σας γλυκάνουμε, γιατί το γλυκό δεν είναι μόνο ζάχαρη, το γλυκό είναι… αγάπη!