2721083700 6987234032 Ι. Παλαιολόγου 49, Καλαμάτα grigorisanastasopouloss@gmail.com
hero image
Facebook
 
ΤΟΥΡΤΕΣ

 


Χρησιμοποιώντας τα πιό αγνά υλικά και φρέσκα φρούτα, δημιουργούμε μία μεγάλη ποικιλία γεύσεων από τούρτες για να συνοδεύσετε γλυκά τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας. Εκτός από τις απλές τούρτες, αναλαμβάνουμε τούρτες για γενέθλια και γάμους.
 

ΑΤΟΜΙΚΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ - ΠΑΣΤΕΣ

 

Φρεσκότατες πάστες, ατομικά και οικογενειακά γλυκά, σε διάφορες γεύσεις, που σίγουρα μπορούν να ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. Δημιουργούμε διάφορες γεύσεις ώστε να καλύψουμε όλες τις ορέξεις. Εκτός από τις κλασικές γεύσεις, δημιουργούμε συνεχώς καινούριες προτάσεις με βάση τη σοκολάτα, την κρέμα και φρούτα της εποχής.
 

ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ

 


Η υψηλή ζαχαροπλαστική προσφέρεται σε μικρές μερίδες που είναι ιδανικές για κέρασμα, αλλά και για την καθημερινή επιθυμία όλων για γλυκό. Αμυγδαλωτά, διπλωτά, κοκάκια και πολλά ακόμα γλυκά κεράσματα για κάθε γιορτή αλλά και για τις χαρές σας.

 

ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ

 


Γαλακτομπούρεκο, κανταΐφι, μπακλαβάς και πολλά ακόμα σιροπιαστά γλυκά φτιαγμένα με πολύ αγάπη και μεράκι. Οι παραδοσιακές συνταγές, η σωστή προετοιμασία, το σωστό ψήσιμο και το καλό σιρόπιασμα είναι τα στάδια που τα κάνουν μοναδικά και λαχταριστά.