2721083700 6987234032 Ι. Παλαιολόγου 49, Καλαμάτα grigorisanastasopouloss@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
Anastasopoulos Patisserie
Ζαχαροπλαστείο Καλαμάτα 


Το ζαχαροπλαστείο μας “Anastasopoulos Patisserie” το οποίο βρίσκεται στην Καλαμάτα Μεσσηνίας και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Ι. Παλαιολόγου 49, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία μπορεί να δώσει μια γλυκιά και ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά σας.

Με εργαστήριο που λειτουργεί στον ίδιο χώρο, το ζαχαροπλαστείο μας, παράγει και σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία φρέσκων και εξαιρετικών γλυκών, φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά και με ιδιαίτερη φροντίδα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καινούργιο στον χώρο, αφού το ξεκίνημα της λειτουργίας του έγινε το 2022, αλλά με μια οικογενειακή παράδοση να ακολουθεί, αφού οι γονείς μας για πολλά χρόνια έγραψαν την δική τους γλυκιά ιστορία στο χώρο της ζαχαροπλαστικής στην Καλαμάτα.

Αυτή την αγάπη, το μεράκι και την γνώση τους μας την μετέδωσαν και έτσι πορευόμαστε με την φιλοδοξία να γράψουμε και εμείς την δική μας ιστορία στο παραδοσιακό γλυκό.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στο ζαχαροπλαστείο μας
καθημερινά, μπορείτε να βρείτε παραδοσιακά γλυκά όπως γαλακτομπούρεκο, προφιτερόλ με κρέμα patisserie, αμυγδάλου, σοκολατίνα, εκμέκ, κορνέ, κωκ, τούρτα πουτίγκα, σιροπιαστά αλλά και πιο μοντέρνες εκδοχές όπως προφιτερόλ με σου ή σοκολατόπιτα, banoffee, cheesecake, red velvet, bueno, lila και πολλές ακόμα γλυκές απολαύσεις με τα πιο φρέσκα υλικά και φυσικά την καλύτερη ποιότητα.  
   
Επίσης, μπορούμε να αναλάβουμε τούρτες γενεθλίων, γάμων, βαπτίσεων και για όποιες άλλες μοναδικές σας στιγμές. Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα σας στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας με συνέπεια, υψηλής ποιότητα δημιουργικών προτάσεων και υπέροχα γλυκά.

Εσείς βάζετε την στιγμή… εμείς βάζουμε την γλύκα!
 
 
 
 
 
 
 
Σας περιμένουμε με χαρά

στο ζαχαροπλαστείο μας “Anastasopoulos Patisserie” να σας εξυπηρετήσουμε και να σας γλυκάνουμε, γιατί το γλυκό δεν είναι μόνο ζάχαρη, το γλυκό είναι… αγάπη!